Overweeg smart lockers voor jouw bedrijf

Gebruikt u lockers in uw bedrijf? Dan bent u ongetwijfeld tegen problemen aangelopen zoals verloren sleutels van bezoekers, medewerkers of gasten. Of je bent op drukke dagen uren bezig met het verzamelen en uitgeven van sleutels, waardoor je soms (omdat ze alleen in een locker kunnen) geen overzicht meer hebt. Er zijn verschillende oplossingen, waaronder de slimme locker van WEWO IC. Deze slimme lockers zijn voorzien van elektronische sloten, waardoor de sleutels overbodig zijn. Dit scheelt veel werk en zorgt ervoor dat toeristen zelf verantwoordelijkheid nemen. Dit is een goede investering voor ondernemers die op zoek zijn naar gemak en veiligheid.

De vele voordelen van smart lockers

Tegenwoordig hebben bijna alle producten slimme versies. Denk bijvoorbeeld aan een slimme lamp die via Bluetooth verbinding kan maken met een telefoon. Of een slimme speaker met ingebouwde spraakassistenten als Alexa en Google, zodat je ermee kunt communiceren; bijvoorbeeld voor het afspelen van muziek. Dus nu zijn er ook smart lockers. Een groot voordeel van slimme lockers is dat ze zichzelf kunnen besturen, waardoor je meer tijd hebt om andere dingen te doen. De regels die de locker moet hanteren kun je zelf instellen. Bedenk bijvoorbeeld dat alle lockers na 00:00 uur automatisch worden ontgrendeld, of dat iemand maximaal één locker kan gebruiken. Er kunnen veel regels worden ingesteld om uw leven gemakkelijker te maken.

Ontdek de mogelijkheden bij WEWO IC

Lockerkleuren voor een specifieke huisstijl, foto’s buiten bewerkt of een apart formaat nodig? Wat uw wens ook is, bij WEWO IC is geen onmogelijke opgave. Omdat er meerdere mogelijkheden zijn voor het aanpassen van de lockers, kunnen alle slimme lockers op maat worden gemaakt voor uw bedrijf. Dit maakt smart lockers voor steeds meer ondernemers een slimme keuze. Ontdek de mogelijkheden bij WEWO IC en ga eens met ze in gesprek!