Huiselijk en stoer

Het zal je wellicht niet verbazen dat voor veel mensen het huis één van de belangrijkste bezittingen is. Waarom? Nou ja, omdat het de plek waar we ons echt fijn voelen, het een plek is waar we plezier kunnen hebben met onze vrienden of familie, of juist de plek waar we thuis op de bank ploffen na een lange dag werk. Omdat je huis zo belangrijk vinden we toch ook wel dat je huis af en toe een update verdient. Dat houdt dan ook in dat je af en toe eens wat dingen veranderd, verplaats, of vernieuwd. Zijn  we dan toch begonnen met het opknappen van ons huis, dan proberen we ook gelijk een beetje mee te gaan met de trend. Eén zo’n nieuwe trend is het gebruik van beton cire in uw huis.

Beton cire, wat is dat?

In essentie is beton cire een stucwerk gemaakt op basis van, u raadt het al, beton. Het wordt aangebracht in een erg dunne laag, waardoor er maar weinig materiaal nodig is om uw huis om te toveren. Beton cire is momenteel een erg populaire keuze omdat het product enkele goede kwaliteiten bezit. Zo is het sterk, duurzaam, watervast en ook nog eens erg makkelijk in de onderhoudt. Lekker gemakkelijk wonen dus.Ten slotte is stucwerk beton cire erg gemakkelijk aan te leggen, waardoor er erg veel verschillende toepassing mogelijk zijn. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Wat zijn de opties?

Zoals al vermeld is beton cire dus erg flexibel, maar waar wordt het dan vooral voor gebruikt? Het meest voorkomende is het gebruik van beton cire voor vloeren. Een betonnen cire vloer is zowel stoer als gemakkelijk in de onderhoudt. Ideaal dus voor een stoere, maar toch huiselijke sfeer. Daarnaast is beton cire voor de badkamer beschikbaar. Beton cire voor de badkamer is ideaal, omdat het gladde oppervlakte van beton cire ervoor zorgt dat uw badkamer ongelooflijk snel en goed schoon te maken is. Ten slotte kunt u met beton cire en metal stuc ook een erg mooi tafelblad maken voor bijvoorbeeld een eetkamertafel of een keukenblad.