vintage stoelen

De perfecte stoel voor je interieur

Je hebt de kamer verbouwd en bent in het bezit van een prachtig klassiek interieur, de vintage tafel die je hebt gekocht maakt indruk. Maar nu moeten er nog wel een paar prachtige vintage stoelen bij om het geheel af te maken en de sfeer compleet te maken. In de webshop van super-seat.com hebben ze prachtige stoelen die perfect passen bij jouw interieur. Vele modellen en materialen die stuk voor stuk uniek en prachtig zijn om te zien. Kies ook voor jouw interieur een bijpassende stoel.

Goede staat

Uit voorraad leverbaar en zeer voordelig

Ben je op zoek naar vintage stoelen voor de horeca, of voor de kantine van je bedrijf dan ben je hier op zijn plaats. Super-seat.com koopt in de gehele Benelux bij horecaondernemingen gebruikte stoelen op, het is dus niet gek dat zij beschikken over het grootste assortiment stoelen. Of je nu op zoek bent naar een leren stoel, of misschien wel een prachtig gevlochten stoel. Maar ook voor buiten zijn er meer dan voldoende stoelen om uit te kiezen. Ieder design en ieder materiaal is te zien in de webshop.

Groot aanbod

Elke stoel is grondig geïnspecteerd

Super-saet.com heeft niet alleen een enorm assortiment aan vintage stoelen, deze krijgen ook allemaal nog een mooi tweede leven. Wanneer de stoelen bij ons binnenkomen worden ze grondig geïnspecteerd en indien nodig gerepareerd en voorzien van een mooie nieuwe laklaag. Op deze manier zien de stoelen er weer uit als nieuw zodat je ze in de webshop ziet staan. Voor de prijs hoef je de stoelen niet te laten staan, super-seat.com hanteert namelijk zeer voordelige prijzen.