hgmakelaars-logo

Huis gekocht via makelaar Bakel

Er zijn natuurlijk ontzettend veel verschillende soorten makelaars en dat maakt het soms lastig om een goede makelaar te vinden. Gelukkig heb ik er een gevonden op internet toen ik onder “makelaar Bakel” zocht. Zo kwam ik uit bij HG Makelaars. Over hun staan veel positieve reactie en daarbij leveren zij veel verschillende soorten diensten.

Continue als wij een woning bezochten werd deze overboden en dat komt natuurlijk door Funda, omdat mensen via deze website massaal gaan reageren. Wij waren hier een beetje klaar mee en hebben uiteindelijk via HG Makelaars een nieuwe woning gekocht. Bij HG Makelaars heeft iedereen een eerlijke kans om een woning. Het is daarom ontzettend fijn dat er geen druk op wordt gelegd, anders wil het nog weleens overkomen dat je bepaalde aspecten niet ziet.

Diverse locaties

HG Makelaars heeft maar liefst vier locaties. Namelijk in Valkenswaard, Bakel en in Deurne. In Bakel beschikken zij over twee locaties. Hiermee voorkomen zij verre reisafstanden en hebben zij de beschikking over een groter aanbod.

Tijdens de bezichtigingen verliep alles vlekkeloos. Alles wordt duidelijk uitgelegd en je weet wat je koopt. Ze zijn super eerlijk en beschikken daarnaast over een uitgebreide dienstverlening. Zo kan je naast het kopen van een woning gelijk een taxatierapport laten opmaken voor het krijgen van een hypotheek. Mocht je daarnaast ook nog een bouwkundige keuring willen doen is dat ook mogelijk! Het is daarom ook echt een aanrader om HG Makelaars in te schakelen voor een makelaar in Bakel en omgeving.