Cees-Mooi-Stoer-Wonen_logo

Tip voor mooie industriële meubels

Ben je op zoek naar een woonwinkel die mooie industriële meubels aanbiedt? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Cees Mooi Stoer Wonen. Dit bedrijf biedt namelijk super mooie meubels aan voor een voordelige prijs.

Een erg goede website en zeer veel tevreden voorgaande klanten  

Toen ik samen met mijn vader op het internet op zoek ging naar een woonwinkel bij ons in de buurt die industriële meubels aanbeet kregen we zeer veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites van verschillende woonwinkels hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Cees Mooi Stoer Wonen ons beide het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf een erg groot assortiment aanbiedt en voordelige prijzen hanteert voor de meubels die zij aanbieden. Op het internet vonden we vervolgens ook zeer veel positieve reviews van voorgaande klanten die erg tevreden zijn over zowel het bedrijf als over de aankopen die zij hebben gedaan. Dit sprak mij en mijn vader erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de showroom te brengen.

mooi-stoer-wonen-brochure

Zeer tevreden over het uitstekende advies en de nieuwe meubels  

In de winkel werden we erg vriendelijk door een van de verkoopsters ontvangen. Mijn vader legde zijn wensen uit en wij hebben vervolgens een aantal meubels bekeken en met elkaar vergeleken. Nadat we een aantal meubels hadden bekeken besloot mijn vader om over te gaan tot een aantal aankopen van zeer mooie meubels.