Somfy buismotoren

Geniet van het grootste gemak

Heb je een brede zonwering met een grote uitval dan is het niet eenvoudig om deze met de hand open en weer dicht te draaien. Welk formaat zonwering of markies je ook hebt, met Somfy buismotoren worden deze eenvoudig bediend. Afhankelijk van het formaat van de zonwering, en de kracht die nodig is om deze te bedienen wordt er een geschikt model gekozen. Heb je nog wensen voor extra opties dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Gemak dient de mens met een buismotor voor je zonwering. 

Beveiligd tegen verbranden van de motor 

Natuurlijk moet er tegen gegaan worden dat de motor blijft draaien als er een obstakel aanwezig is tijdens de uitval of het omhoog halen, de Somfy motoren zijn hiertegen beschermd met sensoren, zodra een sensor een belemmering ziet stopt de motor. De motor gaat niet eerder verder dan dat de belemmering niet meer wordt geconstateerd, dit voorkomt doorbranden van de motor en in het ergste geval het scheuren van je doek.

Somfy buismotoren

Vorst bij markiezen

Heb je markiezen aan de buitenzijde van je bedrijf of woning, dan is het zeer belangrijk dat tijdens vorst de motor niet blijft draaien. Somfy buismotoren zijn beschermd tegen doorbranden, zitten de markiezen vast door bijvoorbeeld vorst dan zal de buismotor snel stoppen. Dit voorkomt niet alleen schade aan de motor, maar ook aan de markiezen. De extra mogelijkheden in combinatie met de hoge kwaliteit, maakt dat de motoren uniek en zeer betrouwbaar. Voor alle mogelijkheden en de werking ervan kun je een kijkje nemen op de webshop van sunstyle-zonwering.nl.