meubels-op-maat

Een Miele wasdroger, daar word je vrolijk van

Met een Miele wasdroger zit je niet langer verlegen om ruimte en tijd en doe je een goede investering in je huishouden. Met een Miele wasdroger aanbieding heb je maar 1 machine nodig die het werk van 2 doet. Kies voor een duurzame investering, door te kiezen voor een apparaat dat lang meegaat, zoals de Miele wasdroger. De enige keus die je verder nog rest is het model. Zo heb je voor iets meer dan 800 euro al een mooi multitask apparaat dat minder ruimte inneemt en meer huishoudelijke functies heeft. Dat is dubbel winst.

 Miele wasdroger is duurzaam en voordelig

Een Miele wasdroger scheelt dus in de aanschafprijs, maar ook in lange termijn kosten. Want door de bijzondere techniek van de warmtepomp, een kalksensor, een onderhoudsvrije warmtewisselaar en een speciaal filter, is deze droger zeer duurzaam te noemen. De warmtepomp maakt het mogelijk op lagere temperaturen te drogen en de kalksensor voorkomt een te lange droogduur. Een goede combinatie voor een lagere energierekening. Het speciale filter en de warmtewisselaar hebben een lange levensduur. Ook weer duurzaam en daardoor voordelig dus die Miele wasdroger.

Een Miele wasdroger, daar word je vrolijk van

Een Miele wasdroger bespaart niet alleen op kosten, maar geeft je ook handen en voeten. Want in de tijd dat de droger de was doet en precies zo droog of strijkvrij voorbereidt, kun je zelf met andere dingen aan de slag. Lekker tuinieren, oeps, eerst nog die berg afwas, achterstallige klusjes, of gewoon even tijd nemen voor een leuk boek of muziek. Doe alvast maar een vreugdedansje, want welk type je ook kiest… Een mooie Miele wasdroger neemt je veel huishoudelijke beslommeringen uit handen.

Geen gedoe meer met was ophangen, niet meer je neus dichtknijpen bij muffe luchtjes, maar altijd een fris huis en frisse kleding. En, ook belangrijk: meer ruimte in je huis! Een Miele wasdroger, daar word je vrolijk van.

Bron: https://www.wasmachine-aanbiedingen.nl/