Dit zijn de leukste winkels om eens bij langs te gaan

Als jij je verveelt en je weet niet wat je moet doen, trommel dan wat vrienden op om lekker te gaan shoppen! Maar niet om daadwerkelijk te gaan shoppen… nee, je kunt jezelf een leuke dag gunnen door langs te gaan in verschillende winkels waar je lekker kunt rondkijken alsof je miljonair bent. Je leest hier precies hoe en wat je kunt doen om jezelf even in weelde te wanen.

De juiste voorbereiding

Allereerst zul je ervoor moeten zorgen dat je overkomt als een goede klant. Elke winkel heeft natuurlijk een eigen doelgroep en eigen redenen om een winkel te openen, dus het is verstandig om eerst research te doen naar hoe je jezelf zult moeten presenteren. Ga je bijvoorbeeld naar een hot tub showroom, dan hoef je waarschijnlijk niet per se over te komen als een miljonair, maar wel als een serieus geïnteresseerd iemand. Wil je echter duurdere winkels bekijken, dan kan het helpen om je te kleden zoals hun klanten-base en je ook te verdiepen in hoe zij zich gedragen. Dankzij de reality-tv van tegenwoordig, kun je gelukkig gemakkelijk vinden hoe rijke mensen zich gedragen. Als je besloten hebt hoe je voor de dag wilt komen, kun je naar de volgende winkels gaan om jezelf een leuke dag te gunnen.

Voor de snelheidsduivels

Als je een rijbewijs hebt, dan is er niks leuker dan langsgaan in een autoshowroom. Niet alleen wordt je als potentiële klant vaak erg goed behandeld, je mag soms ook een proefrit rijden in een dure auto. Ga hiervoor wel gericht ‘op zoek’ naar een specifiek type auto. Kies hiervoor een auto die luxe en duur is, waarschijnlijk ver boven de maximale prijs die je zou betalen voor een auto, maar kies niet direct een limited edition Ferrari uit. De kans dat je daarin een proefrit mag rijden is nihil. Kies dus voor een upper class auto die voor de net boven-modaal koper gekocht zou kunnen worden. Zo kun je eventjes proeven hoe het is om in luxe te rijden. Verlaat de showroom altijd door te zeggen dat je erover zult nadenken én, als je nog niet héél oud bent, dat je met je ouders zal overleggen of ze deze voor je kunnen kopen.

Geef je droomtuin vorm

Houd je juist meer van luxe in combinatie met rust, dan is een hottub showroom een mooie plek om naartoe te gaan. Hier kun je jouw droomtuin alvast gaan vormgeven door te kijken naar alle mogelijkheden voor een hottub en sauna in je tuin. Hoewel je helaas niet daadwerkelijk een proefritje in een hottub kunt nemen, kun je je wel even inbeelden hoe fijn het is als je dit soort prachtige voorwerpen bezit en in je eigen tuin kunt gebruiken. Laat je fantasie op hol slaan en geef jezelf een doel om na te streven, wie weet heb je over een paar jaar dan toch een hottub in je tuin!

Tijd voor games

In veel game winkels kun je vaak wat spellen spelen, omdat ze willen laten zien hoe tof de game is óf hoe goed de console werkt. Hierdoor kun je lekker gamen zonder er geld aan uit te hoeven geven. In winkels zoals de Mediamarkt heb je soms ook nog andere producten die je gratis kunt uitproberen, zoals massagestoelen. Zo verwen je jezelf de hele dag in één winkel. Al helemaal als je gaat op een dag waarop het rustig is, kun je maximaal genieten van alles wat de winkeleigenaren willen dat je van ze koopt. Veel plezier!