Zwembad in de tuin!

Al jaren wilden mijn vrouw en ik een Zwembad in de tuin en dat is sinds een maandje ook werkelijkheid geworden! Ongeveer een half jaar geleden wilden mijn vrouw en ik de achtertuin gaan opknappen steeds kwam het hier niet van omdat wij te druk waren met werken. Totdat ik een flinke bonus kreeg met mijn werk en zodoende zijn wij begonnen met het opknappen van onze achtertuin. Al meerdere jaren wilden wij een zwembad laten aanleggen in onze achtertuin en daarom zijn mijn vrouw en ik op internet gaan zoeken naar bedrijven die dit voor ons konden doen. Na een tijdje zoeken op het internet kwamen wij terecht op de site van bodyfit.nl. Deze site was heel interessant voor ons en gingen kijken naar de zwembaden. In vergelijking met andere bedrijven was bodyfit relatief goedkoop, vandaar dat wij hier ons zwembad hebben besteld.

Een prachtig eindresultaat

Het eindresultaat is prachtig en wij zijn er trots op! We hadden al veer eerder een zwembad in de tuin moeten laten aanleggen. Het is hartstikke lekker om te zwemmen in je eigen achtertuin er zijn geen regels en ik kan doen wat ik wil. Mijn familie en vrienden zijn er ook dol op en we geven nu redelijk vaak een feestje bij ons in de achtertuin. Wat is nou lekkerder dan gezellig met zijn alle wat eten en dan heerlijk het zwembad in duiken!