Swentibold EuroAir

WTW Filters: wanneer moet je ze vervangen?

Heeft u in uw werkpand of appartementen complex een ventilatiesysteem? Dan weet u als geen ander wat de voordelen zijn voor het gebruik maken van WTW filters in uw woning of pand. Doordat u gebruik maakt van WTW filters bent u verzekerd van schone lucht. Maar wat is nu een WTW filter? In nieuwe woningen worden ventilatiesystemen geplaatst waarmee warme lucht wordt terug gewonnen. Uw woning of pand word dan geventileerd door een mechanische ventilatie. In deze ventilatie zit een filter. Dit zijn WTW filters. U kunt deze filters online bestelen bij Tops WTW Filters. Het grote voordeel aan het bestellen bij WTW filters is dat hoe meer u besteld, hoe hoger uw korting is! Een WTW filter is daarom ook goed voor u portemonnee!

Brink filters

WTW filters houden vieze stofjes tegen

De ventilatie kanalen die gebruikt worden in nieuwe woningen en kantoorpanden filteren de lucht. De koude lucht gaat naar buiten en de warme lucht word terug gebracht in uw woning of kantoorpand. Hierdoor worden de woningen en kantoorpanden nog duurzamer. In een ventilatiesysteem van Tops WTW Filters zitten filters die roet en vieze stoffen tegenhouden. U kunt bij Tops WTW Filters verschillende soorten filters van diverse merken online bestellen. Denkt u aan Helios, Zehnder, Vallox en Paul. De filters passen op specifieke WTW systemen. Heeft u Brink filters, een WHR 930 filter of ITHO filters nodig? U kunt het niet bedenken of Tops WTW Filters heeft het in huis!

Brink filters

Waarom u uw WTW-filter tijdig moet vervangen

Het is van groot belang dat er met regelmaat een WTW filter wordt vervangen. Dit zorgt namelijk voor een gezonde leef-en werk omgeving. De luchtfilters zorgt ervoor dat de luchtkanalen schoon blijven. Als er bacteriën en stof zich ophopen in uw ventilatiesysteem dan verspreid uw systeem vieze luchtjes en stoffen. Dit is wel het laatste wat u wilt en u wilt ziektekiemen en bacteriën weghouden uit uw huis of werkplek. Indien u uw filters niet met regelmaat vervangt kan het voorkomen dat uw systeem op een hoger toerental moet gaan draaien. Dit veroorzaakt vervelende geluiden én zorgt voor een hogere energieverbruik. Een goed functionerend WTW-ventilatiesysteem houdt het binnenklimaat comfortabel en op peil. Door met regelmaat uw filters te vervangen bent u bewust bezig met uw gezondheid, duurzaamheid en u voorkomt hoge energiekosten! U kunt gemakkelijk online uw filters bestellen in de webwinkel van Tops WTW Filters. Vergeet u wel eens op tijd uw filters te vervangen? Tops WTW filters denkt graag met u mee en stuurt u graag een reminder! Met één druk op de knop nieuwe filters bestellen!