Strips aluminium in verstek gezaagd eenvoudig online!

Ideaal voor de vakman die direct met de profielen aan de slag wil gaan: Bij ALUMINIUMvakman.nl kunt u aluminium strips op maat & in verstek gezaagd direct online bestellen. U heeft uiteraard de keuze uit 1 kant of 2 kanten in verstek. Deze keuze kunt u onder stap 2 ‘kies uw zaagsnede’ maken. Selecteert u hierbij de optie ‘in verstek zagen’, verschijnt er een extra invulveld (specificaties). Hierbij vragen wij u om de maatvoering van gewenste zaagsnede(s) in te vullen. Wij verzoeken u vriendelijk om onze aanleverspecificaties precies op te volgen. Dan weten wij zeker dat wij direct aan de slag kunnen en weet u zeker dat u een perfecte aluminium strip op maat ontvangt! Het in verstek zagen van aluminium plat doen wij voor een scherpe & vaste meerprijs en dit kunt u dan ook direct online (mee)bestellen!

Met een gerichte collectie massieve aluminium strips, vanaf 10 cm breed tot en met 100 cm breed, in diverse diktes en in een lengte op maat te bestellen, van 10 cm, tot 600 cm, slaagt u bij ons altijd. ALUMINIUMvakman.nl; aluminium strip op maat voor de beste prijs!

Onze aluminium strips betreffen brut aluminium. Brut aluminium wordt ook wel onbehandeld, onbewerkt en/of blank aluminium genoemd. Brute aluminium profielen zijn niet behandeld (geanodiseerd / gecoat) Brute aluminium strips hebben – als ze nieuw zijn – een glanzend oppervlakte, maar dat zal in de loop der tijd doffer worden. Brut aluminium plat massief kan ook voor toepassingen buitenshuis gebruikt worden, de organische oxide laag beschermt de alu strip en verhoogt de weerstand tegen corrosie. Er zijn uiteraard wel factoren die de corrosiebestendigheid buitenshuis negatief kunnen beïnvloeden. Op de product detailpagina van onze aluminium strips vindt u hier meer informatie over.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze website. Hier vindt u een gerichte collectie aluminium strips en vindt u, op de product detailpagina, uitgebreide informatie terug.