Infrarood sauna

Nobel sauna met infrarood

De Nobel sauna met infrarood mag eigenlijk niet eens een sauna genoemd worden. Een infrarood cabine heeft namelijk andere eigenschappen als een traditionele Finse sauna. De verschillen hebben bijvoorbeeld betrekking op de warmte en hoe deze opgenomen wordt door het lichaam.

De verschillen tussen een Nobel sauna met infrarood en een traditionele sauna

In een Nobel sauna met infrarood wordt het bijvoorbeeld minder warm dan in een traditionele sauna. Wel dringt de warmte sneller en dieper door in het lichaam waardoor je er sneller profijt van hebt. Tegelijkertijd is teveel en te lang ook niet goed dus voor elke infraroodcabine geldt dat je er niet langer dan 20 minuten in mag verblijven.

Nobel sauna met infrarood

Verschillende infraroodcabines

Er zijn verschillende infraroodcabines te koop. Een daarvan is de Nobel sauna met infrarood. Dit merk sauna is echt een kant en klaar instapmodel die eenvoudig geplaatst kan worden. Je kunt deze sauna zelfs online bestellen. De sauna’s van Nobel zijn in verschillende formaten te koop. Elk formaat beschikt over een bepaald aantal dimbare stralers op verschillende plaatsen. Zo beschikt de Nobel sauna met infrarood 130c over 4 rugstralers en 2 beenstralers.

Infraroodcabine

Zelf samenstellen

Je kunt de Nobel sauna helemaal zelf samenstellen op basis van verschillende opties. Je kiest allereerst voor het formaat. Daarna kun je uit verschillende mogelijkheden kiezen. Zo kun je zelf het type straler bepalen, kun je kiezen voor vloerverwarming of professionele led kleurentherapie laten toevoegen. De Nobel sauna kun je van binnenuit bedienen via het standaard digitale display dat bij elke cabine wordt geleverd. Ook standaard is automatische ventilatie, de mogelijkheden van aromatherapie en radio- en cd/mp3/usb aansluiting.

De Nobel sauna kun je eenvoudig online bestellen via de webshop van Bodyfit. Stel zelf je infraroodcabine samen en voeg verschillende extra’s toe. Wil je meer informatie of toch liever advies? Dan kun je ook altijd telefonisch contact opnemen.