overkapping

Niet weg te denken in een tuin

Wanneer je optimaal wilt genieten dan is de veranda niet weg te denken in een tuin, optimaal genot om zowel zomer als winter lekker buiten te kunnen zitten. Een regenbui of wat wind is geen probleem, je zit toch droog en maakt optimaal gebruik van je tuin. Wil je meer en ook in de winter echt comfortabel buiten zitten zijn er meer dan voldoende mogelijkheden, met zijschermen en een front van glas die je open kunt doen ben je echt beschermd tegen het slechte weer.

overkapping

Kies het model wat bij je tuin past

Bij Metalura heb je veel verschillende soorten als je op zoek bent naar een veranda, wat voor woning je ook hebt. Een moderne woning of een traditioneel rijtjeshuis in een oude wijk van de stad. Welk model je ook kiest, garantie van tien jaar heb je op ieder model. Bij ieder project krijg je te maken met een eigen engineer en een team welke de uitbouw plaatst. Dit ervaren team heeft in de afgelopen jaren al veel veranda’s opgebouwd, wat voor soort je ook kiest. 

Eenvoudig en strak tot elegant met luxe

De veranda moet natuurlijk wel een onderdeel zijn van de tuin, heb je een super strakke tuin met mooie vormen dan kun je dit terug laten komen in de overkapping van je terras. Met de mooiste details geef je ook invulling eraan, wat vind je van mooie led verlichting die het geheel een luxe uitstraling geven? In de winter kun je met een terrasverwarmer ook buiten zitten, want de winter is ook met uitstek om te genieten van de schoonheid van je tuin.