Loodgietersbedrijf Amsterdam werkt!

Loodgieter-Amsterdam-Loodgieter-Amsterdam-Loodgietersbedrijf-Loodgieters-AmsterdamWij hebben vorige week een nieuwe keuken gekocht, geheel anders als wat we nu hebben. Helaas zijn we bij thuiskomst erachter gekomen dat de aansluitingen niet kloppen met wat we nu hebben. Afzeggen wilde ik dus echt niet waardoor ik contact gezocht heb met loodgietersbedrijf Amsterdam. Dit bedrijf weet het namelijk keer op keer op te lossen om zo alsnog te mogen wachten op de komst van de nieuwe keuken.

Via hun website een afspraak inplannen

Hoe ze het keer op keer voor mekaar krijgen weet ik niet, wat ik wel weet is dat ik altijd voor dit soort klussen contact opneem met loodgietersbedrijf Amsterdam.  Ik heb ook deze keer de klus bij hun neergelegd aangezien ik toch weet dat hun het voor mekaar krijgen. Tijdens mijn telefonisch contact met dit bedrijf werd mij duidelijk dat hun ook deze klus konden klaren.CV-Ketel-installatie-Onderhoud-CV-CV-Ketel-CV-Installatie-Amsterdam-CV-Installeren-Amsterdam-CV-KETEL-300x203

Tijdens het ontvangen van de nieuwe keuken stonden hun ook paraat om de keuken geheel te plaatsen. Leidingen werden vervangen en verlegd zodat de keuken kon staan hoe dat ik het wilde hebben.  Alles werd netjes geplaatst hoe dat ik het hebben wilde en vervolgens ook weer opgeruimd zodat ik gelijk aan de gang kan gaan om het eten te bereiden. Al met al ben ik enorm tevreden over hun! Hun hebben het voor mekaar gekregen om mijn enthousiast te maken, dat gebeurd niet snel!