Laat hier de leukste petten bedrukken

Wil je petten bedrukken? Kijk dan eens op de website van Maxilia.nl. Hier kun je het eigenlijk zo bont maken als je zelf wilt. Wanneer je eens kijkt in het assortiment, dan kun je kiezen uit vele kleuren en ook is daar de optie om een naam, bedrijfsnaam of afbeelding op het hoofddeksel te laten drukken. Voor onze heropening die wij hebben gevierd met al onze collega’s hebben wij voor allen een mooi gekleurd hoofddeksel laten maken bij dit bedrijf. Omdat wij hier zo tevreden over zijn ben ik op het idee gekomen om de complimenten achter te laten op dit blog. 

petten bedrukken

Goed van kwaliteit en erg goedkoop

De petten hebben wij niet alleen laten bedrukken vanwege ons feest, maar ook om als relatiegeschenk weg te geven. Tevens kun je op deze website nog vele andere mogelijkheden. Net als onze laatste bestelling is de kwaliteit ontzettend goed en de prijs is ook nog eens erg laag. Dit is nu net wat wij willen, iets weggeven dat goed is maar iets dat niet teveel geld kost. Mijn kinderen dragen de caps al weken inmiddels en deze zien er nog steeds erg goed uit. Ze zijn zelfs makkelijk schoon te maken als er (in het geval bij mijn kinderen) zand op komt. 

Enfin, deze aanrader mocht beslist niet tussen de vele andere goede tips ontbreken. De levering is erg snel en indien gewenst kun je zelf bepalen wanneer jouw bestelling in huis moet zijn.

petten bedrukken