Hoe werkt een zonwering screen?

Een zonwering screen werkt erg simpel. De screen heeft een kast waar het doek opgerold inzit, en ook heeft het twee geleiders aan de zijkanten van deze kast. De onderlat (waar het doek aan vast zit) loopt in de geleiders. Wanneer u uw screen naar onder haalt (met de hand of elektrisch), geleid de onderlat de opgerolde doek naar onder. Het doek zorgt vervolgens voor de juiste zonwering. Wij raden u zeker aan om een zonwering screen te overwegen. Bestel een screen goedkoop bij Rolluiken33.nl. Zij bieden namelijk een ruim aanbod van A-kwaliteit screens tegen de scherpste prijzen. 

Screens zijn de moderne keuze voor buitenzonwering. Screens hebben i.p.v. lamellen (die een rolluik heeft) een doek. Deze doek zorgt voor de juiste zonwering voor de ramen. Verder is de kast van screens ook een stuk kleiner dan andere buitenzonweringen. Dit zorgt voor een luxueuze en moderne uitstraling die u met geen andere zonwering kunt vergelijken. De screens zijn op Rolluiken33.nl leverbaar tot een breedte van 6 meter. U kunt dus een screen vrijwel overal toepassen. Gaat u binnenkort een screen bestellen? Bekijk het aanbod van verschillende types en ga meteen een screen het goedkoopst bestellen bij de nummer 1 aanbieder Rolluiken33.nl.

Gaat u een screen met de hand of elektrisch bedienen? Wanneer u kiest voor screen die u met de hand bediend, kunt u kiezen om deze met een bandopwinder of koord te nemen. Wanneer u kiest voor elektrische bediening, dan kunt u kiezen voor een schakelaar of afstandsbediening. Een screen met afstandsbediening kost een stuk meer dan een screen met schakelaar. U kunt kiezen uit verschillende schakelaars of afstandsbiedingen. Weet u welke type screen u gaat bestellen? Bekijk direct online het compleet aanbod van Rolluiken33.nl. De meest gekozen screen is de screen met schakelaar.