Eigentijdse plantenbak: de tuin trends van 2020

Bent u uw tuin opnieuw aan het inrichten? Bent u net verhuisd en wilt u de tuin onderhanden nemen maar weet u niet hoe u uw tuin moet opleuken of aankleden? Wij hebben voor u dé oplossing! Bij Tuinwaardig in Steenbergen bent u aan het juiste adres! Bij dit prachtige bedrijf vindt u de aller mooiste en eigentijdse plantenbakken die u maar kunt bedenken! De mogelijkheden bij Tuiwaardig zijn eindeloos! De professionals uit Steenbergen staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en indien gewenst denken ze graag met u mee. Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is bij dit prachtige bedrijf? Wij vertellen u hier graag meer over!

plantenbak

Plantenbak op maat

Indien u op zoek bent naar een bijzondere en eigentijds plantenbak bent u bij Tuinwaardig op de juiste plaats. Zij bieden u plantenbakken op maat aan. Iedere afmeting is mogelijk doordat de professionals van Tuinwaardig met eigen handen uw plantenbak ontwerpen en in elkaar zetten. Tuinwaardig werkt met de mooiste en sterkste houtsoorten. Denkt u aan Douglas hout, Mahonie hout of wat dacht u van een plantenbak van corstentaal? De mogelijkheden zijn eindeloos! De vakmannen van Tuinwaardig maken voor u een passende en stijlvolle plantenbak voor uw buitenruimte. Iedere plantenbak van Tuinwaardig is uniek in zijn soort. Door gebruik te maken van cortenstaal creërt u een uniek sfeer in uw tuin. Door de roestkleur toe te voegen in uw tuin geeft u uw tuin een extra touche! Tuinwaardig biedt u hoge kwaliteit en echt vakmanschap.

Houten plantenbak

plantenbak

De hardhouten plantenbakken van Tuinwaardig worden gemaakt van prachtig hout. Door gebruik te maken van oerdegelijk hardhout maken zij de aller mooiste creaties. Iedere plantenbak is geschikt voor diverse beplantingen en bomen. Daarnaast hebben de houten plantenbakken van Tuinwaardig een degelijke uitstraling. De plantenbakken gaan jaren mee doordat deze gemaakt zijn van hardhout. Plantenbakken zijn inzetbaar voor vele beplantingen en zijn ideaal om uw tuin een mooiere uitstraling te geven. Een houten plantenbak van Tuinwaardig herkent u door de hoge kwaliteit en 100% Nederlands vakmanschap. De professional van Tuinwaardig kijken met een creatief oog naar de mogelijkheden voor uw plantenbak. Bent u op zoek naar een vierkant of rechthoekig model? De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast zijn de houten plantenbakken ook leverbaar met een mooie afgewerkte rand bovenop de plantenbak. Bent u benieuwd wat Tuinwaardig voor uw tuin kan betekenen? De medewerkers van Tuinwaardig staan graag voor u klaar in de showroom.