Een tip om geld te besparen: neem een spaarlamp

direct Een tip die ik aan mijn moeder heb gegeven en me ook leuk leek om met jullie te delen is het halen van een spaarlamp, veel mensen vergeten dit en gaan jaren met een oude gloei of halogeen lamp waardoor ze een hele boel geld mislopen. Veel gezinnen hebben in deze tijd minder geld door de krediet crisis maar vaak denken ze niet aan deze optie waardoor ze geld blijven verspillen hier aan. De energie rekening kan op jaarbasis heel veel schelen wanneer je een van deze lampen gebruikt en dat is een extra zetje in de rug voor veel mensen die het moeilijk hebben met geld.

direct1 - kopieHet is ook nog eens voor andere dingen goed

direct2Ook al heeft u het financieel niet moeilijk is het alsnog erg goed om de spaarlamp aan te schaffen want wie wilt er nou voor niks betalen, overigens is het ook stukken beter voor het milieu wat ook nog een reden kan zijn om over te stappen. De reden dat ik de site hierboven genoemd heb is omdat ze de goedkoopste aanbieder zijn, ten minste zo ver ik kon vinden en daarmee heb ik al wat speur werk verricht wat jullie niet meer hoeven te doen. Mochten jullie nog tips voor mij hebben die ik zou kunnen toepassen of over zou kunnen schrijven dat lees ik het graag.