Een industriële look voor je huis

Een vleugje luxe gecombineerd met een ruwe basis: dat is wat industriële stijl en inrichting is. De meer chique naam ervoor is ´Raw Urban decor´. Denk aan leer, hout, donkere kleuren zoals een combinatie van grijstinten en zwarttinten.

Industrieel decor met een nieuwe look

Dit jaar gaan zien we bij Lampenhuis de trend ´originaliteit´ als het gaat om interieurdecoratie in vergelijking met de ‘Raw Urban-stijl’ en looks van vorig jaar. Het verschil is dat vorig jaar het ‘Raw Urban-decor’ een stuk robuuster en ruiger was, dit jaar draait het allemaal om het afzwakken, een stillere en vrouwelijkere afwerking. Een beetje meer verfijnde accessoires gecombineerd met meer aanwezige meubels zoals een leren bank.

Inspiratie uit de jaren 90

Voor deze stijl en inrichting komen inspiratie en ideeën uit de 19e en 20e eeuw waar oude fabrieks- en pakhuizen werden omgebouwd tot robuuste woningen! Het was toen een trend en nu is het weer terug en veel verfijnder. Er wordt veel gebruik gemaakt van metaal of staal waardoor je het zo stoer kunt maken als je zelf wilt, onder andere getinte of matte glazen schuifdeuren waardoor het meer trendy en stijlvol in je huis komt te staan.

Verlichting in ‘Raw Urban stijl’ en decor

Robuuste en industriële verlichting is wat nodig is voor een Raw Urban stijl en inrichting. Vorig jaar werden robuustere en robuustere lampen gebruikt, maar dit jaar gaan ze helemaal uit met meer slankere maar nog steeds stoere en vrijwel alles over een industriële look die bij je Raw Urban-afwerking past. Wil je wat meer roest toevoegen? Er zijn veel industriële hanglampen die aansluiten bij de zogenaamde “fabriekslampen”. Daarnaast heeft Lampenhuis een ruime keuze aan unieke  vloerlampen en industriële plafondlampen in industriële stijl.

Bij Lampenhuis zijn we in de trend met deze stijl en inrichting! Er zijn verschillende industriële plafondlampen lampenhuis die perfect passen bij jouw Raw Urban stijl en inrichting! Onze grootste eyecatcher is de Manhattan serie, deze hanglampen voldoen aan de Raw Urban eisen. We zijn er verliefd op!

Klaar voor wat luxe in huis? Geef je huis net dat beetje extra voor een opvallende industriële stijl en decorafwerking. Laat je inspireren en blijf trendy!