timmerbedrijf den haag

Dit timmerbedrijf Den Haag staat altijd voor je klaar!

Ik ben helemaal niet handig als het op klussen aankomt, maar gelukkig staat timmerbedrijf Den Haag altijd voor me klaar als ik in en rondom mijn huis wil klussen. NL Onderhoud & Renovatie is al jarenlang bekend in en rondom de regio Haaglanden om hun goede service!

Allround klusbedrijf

timmerbedrijf den haag

Het grote voordeel van NL Onderhoud & Renovatie is dat zij een allround klusbedrijf zijn. Dit betekent dus dat ze alle projecten van A tot Z verzorgen en dat jijzelf eigenlijk niets meer hoeft te doen. Je kunt bij dit timmerbedrijf Den Haag onder meer terecht voor allerlei kleine en grote bouwkundige projecten. Vakkundige timmermannen, metselaars, loodgieters en andere professionals staan dus voor je klaar om allerlei werkzaamheden in en rondom je huis uit te voeren. Ook het installeren en aanleggen van badkamers en keukens (volledig of gedeeltelijk) is nooit een probleem bij NL Onderhoud & Renovatie. En kan jouw cv-ketel, geiser, vloerverwarming of tuin ook wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Dan neemt dit allround klusbedrijf het ook allemaal voor zijn rekening!

timmerbedrijf den haag

Een aanspreekpunt voor elk project

Een andere reden waarom ik graag bij NL Onderhoud & Renovatie kom voor klusjes is vanwege het feit dat je hier gewoon een aanspreekpunt hebt. Deze zogeheten projectmanager verzorgt het complete project tot in de puntjes en hij of zij zorgt ervoor dat het materiaal, vakkundig personeel en de opleverdatum geregeld wordt en dat er regelmatig overleg met jou plaatsvindt. Dit is dus een stuk klantgerichter dan wanneer allerlei partijen langs elkaar heen werken als je bijvoorbeeld bezig bent met een groot renovatieproject. Ben jij ook van plan om een renovatie in of rondom jouw huis uit te voeren? Schroom dan niet om contact op te nemen met timmerbedrijf Den Haag en vraag vandaag nog een gratis offerte aan!