Dahua alarmsysteem gekocht

Ikzelf ben werkzaam op kantoor waardoor ik dagelijks uit huis ben om mijn werk uit te voeren. Mijn vrouw daarentegen zorgt voor de kinderen, het huishouden en de boodschappen. Ook zij is dagelijks druk in de weer om alles zo goed mogelijk te regelen. Nu dat ik vorige week overstuur ben gebeld door haar met het bericht dat er was ingebroken schrok ik me kapot. Wat hebben ze meegenomen? Mankeer jij niets? Gaat het met de kinderen? Gelukkig was er op dat moment niemand thuis waardoor het mij enigszins wat meer rust gaf. Bij thuiskomst ben ik de enorme ravage tegen gekomen, alles wat ze konden meenemen in huis hebben ze dan ook daadwerkelijk meegenomen! Het is een naar gevoel om te weten dat er iemand in je huis is geweest zonder dat je weet wie, hoe en wat…

logo (3)

Doordat ik dit niet nog een keer wilde meemaken ben ik op zoek gegaan naar een nieuw alarmsysteem. Mijn vrouw had al wel eens gehoord over de Dahua systemen, dit schijnt een van de beste alarmsystemen te zijn. Aangezien dit systeem hoog aangeschreven stond op het internet heb ik ervoor gekozen om het direct te bestellen. Bij Alarmsysteemexpert.nl kan je namelijk voor een zeer aantrekkelijke prijs een systeem bestellen welke door hun wordt gemonteerd, mits je hiervoor kiest uiteraard. 

dahua-hd-camerabewaking-ip-kit-16x-dome-3mp

Snelle levering

Het feit dat je via het internet gemakkelijk kan bestellen zorgde ervoor dat wij niet lang hoeven te wachten tot het wordt bezorgd. Wij hopen dan ook van harte dat dit nooit meer zal gebeuren, het geeft namelijk absoluut geen prettig gevoel om te weten dat er een wildvreemde in je woning is geweest. Met onze nieuwe Dahua alarmsysteem hebben wij een stuk meer rust terug gevonden, iets wat we na de inbraak zijn kwijt geraakt.