Catering Hilversum

Your Choice Catering Hilversum voorziet uw bedrijf van de beste bedrijfscateringen in het land en wij hebben dan ook een breed aanbod aan maaltijden. Van een eenmalige lunch voor uw bedrijf, tot een wekelijks ontbijt met al uw personeel om de tevredenheid omhoog te brengen. Wij kunnen dit allemaal voor u regelen als u dat wilt.

your-choice-catering

Op de meeste werkvloeren komen er zakenpartners langs voor u en dan kunt u bij ons een volledig verzorgde maaltijd aanvragen die wij dan langs brengen. Wij regelen dan een maaltijd voor u, zodat u geen kostbare tijd hoeft te gebruiken om het voor te bereiden. Wij zijn ook inzetbaar als u een structurele catering voor uw bedrijf wilt, zodat u uw werknemers een volledig verzorgde maaltijd kunt aanbieden in de ochtend en/of middag.

Your Choice Catering Hilversum heeft met de service geen grenzen voor u, bij ons bestaan geen kleine klanten en beschouwen iedereen gelijk. Heeft u een maaltijd voor 10 personen nodig, of wilt u een catering voor 1000 mensen bij ons valt dit allemaal te regelen. Onze verschillende maaltijden bestaan uit gezonde en lekkere producten, zodat uw personeel of klanten een smakelijke keuze hebben. Deze maaltijden zorgen voor een gezellige sfeer.