Logo A.S. Elektricien

Nieuwe Elektrische aansluitingen? Dan bent u bij AS Elektro aan het goede adres.

Zoekt u een elektromonteur Arnhem? AS Elektro heeft experts in hun vak. Heeft u bijvoorbeeld net een nieuw huis gekocht en wilt u nieuwe elektra aanleggen. dit kan heel gevaarlijk zijn en veel tijd kosten. Bij AS Elektro is dat zo gepiept. Ze maken een plan met u over uw wensen en voeren die zo snel en professioneel mogelijk uit, zodat u snel alles kunt aansluiten. Is er een storing? Dan is AS Elektra er snel bij om het probleem op te lossen, want niks is vervelender dan een storing tijdens het tv-kijken of werken. 

Mijn ervaring

Ik een tijdje geleden een nieuwe cafetaria geopend in Arnhem. Ik had zoveel verschillende apparaten die aangesloten moesten worden dat het elektriciteitsnetwerk het begaf. Toen heb ik AS Elektro het laten oplossen en dat deden ze fantastisch. Na een dag deed alles het weer en kon ik alles aansluiten zonder problemen. Sindsdien heb ik nooit meer problemen gehad met het stroom.

AS-elektro

Interesse?

U kunt AS Elektra op vele manieren bereiken. U kunt op hun site kijken voor meer informatie. Ook kunt u een mailtje sturen naar info@as-elektro.nl. of u kunt ze bellen op 

06 – 438 94 012.