kunstplanten

Net zo mooi als echt

Vroeger kon je aan kunstplanten duidelijk zien en voelen dat het geen echte planten waren, tegenwoordig zijn de planten bijna niet meer te onderscheiden van een echte plant. Of het nu om een kleine plant met bloemen gaat, of een grote plant van twee meter hoog. Na jarenlange ervaringen met klanten, leveranciers en kwekers kunnen we de perfecte kunstplant leveren die niet van echt te onderscheiden is. Niet alleen kamerplanten zijn verkrijgbaar in kunst uitvoering, ook planten voor in de tuin in ieder formaat.

kunstplanten

Zelfde sfeer als een echte plant

Echte planten vergen veel onderhoud, kunstplanten hoef je geen water en voeding te geven. De planten blijven altijd mooi van kleur en zullen nooit verkleuren of doodgaan. De bloemen staan altijd mooi in bloei en zijn niet van echt te onderscheiden. Het enige onderhoud wat een kunstplant nodig heeft is het afnemen van stof, dit kun je eenvoudig doen met een stofdoek. Of eventueel een reinigingsmiddel dat ook verkrijgbaar is bij Maxifleur. Kunstgroen is geschikt voor iedere ruimte en locatie, door de zon verkleuren de bladeren van de plant niet.

kunstplanten

Verhoog de productiviteit

Uit onderzoek is naar voren gekomen dat groen bijvoorbeeld in een kantoorgebouw bijdraagt aan de productiviteit van de medewerkers. Fleur je werkplek op met kunstplanten, ook bezoekers van je bedrijf stellen een gezonde werkomgeving op prijs. Ook als je allergisch bent voor planten zijn de planten van Maxifleur dé oplossing om toch groen in huis te hebben. Wil je overtuigd worden van de kwaliteit? Je bent altijd welkom in de showroom om met eigen ogen te ervaren dat de planten niet van echt zijn te onderscheiden.