Hor schuifdeur past in elk huis en elke deur

Bent u op zoek naar een hor schuifdeur? Neem dan eens een kijkje op de website van Unilux. Zij hebben een ruim assortiment aan verschillende deuren en ramen, onder andere de hor schuifdeur.

Wilt u een hor schuifdeur? Dan heeft u twee mogelijkheden. de Plisséfit, of de hor schuifdeur. Er zijn verschillende typen schuifdeuren: aluminium schuifdeur, houten schuifdeur of kunststof schuifdeuren. Voor het kiezen van de juiste hordeur is het van belang te kijken naar de toepassing en de montagemogelijkheden. De Plisséfit is voor de schuifpui veruit de meest verkochte hordeur, in een enkel geval kan de hor schuifdeur toegepast worden. Het voordeel van de Plisséfit is dat deze nagenoeg onzichtbaar is indien niet in gebruik. Het gaas zit dan opgeborgen in een cassette. De schuifhordeur is een frame waarin gaas zit opgespannen en die schuift over een rails. Dat frame zit dus altijd voor de schuifpui, ook als de hordeur niet in gebruik is.

Verschillende typen schuifdeuren:

  • Aluminium schuifpui; Hierbij zit het schuivende deel meestal buiten. Een schuifhordeur is dan niet mogelijk. Een Plisséfit kan binnen op de dag gemonteerd worden.
  • Kunststof schuifpui; Hierbij wordt de Plisséfit ook buiten op de dag gemonteerd.
  • Houten schuifpui; Hierbij zit aan de buitenzijde meestal een komgreep; de schuifpui is dan vlak en de Plisséfit kan dan buiten in-de-dag gemonteerd worden. Soms zit er aan de buitenzijde van een houten schuifpui een greep die uitsteekt. De Plisséfit dient dan buiten op de dag gemonteerd te worden.