Boxspring

Wil jij ook zo’n mooi boxspring bed hebben? Op Boxspring.nl staan boxspring bedden te koop in alle soorten en maten. Je hebt een ruime keus uit verschillende soorten stoffen, poten en kleuren. Je kunt zelf de keuze maken of je een hoofd en voeten bord aan het bed wilt hebben of dat je liever alleen de box hebt.

panna-elektr_niet-opgemaakt_1Een boxspring kan je geheel naar eigen persoonlijke voorkeur samenstellen of je nou op je zei ligt, of juist op je rug, er wordt overal rekening mee gehouden. Om het ultieme slaap comfort te bepalen word de gehele boxspring op je slaapgedrag afgesteld. De volgende middelen van een boxspring hebben invloed op je slaapcomfort. De box, het matras en het topmatras.

De ene box heeft meer druk verdelers dan de andere box, hierdoor word de druk op de ene boxspring beter verdeeld dan op de andere. Ook kan er gekozen worden voor een elektrische box, dit maakt instappen een stuk gemakkelijker en hierdoor kun je s’avonds ook gemakkelijker bepaalde posities innemen tijdens activiteiten als tv kijken. Daarnaast speelt de hardheid en de kwaliteit van het matras en het topmatras ook een erg grote rol.

ellington_projecta_openHeb jij interesse in een complete boxspring die je geheel zelf samen kunt stellen? Neem dan eens een kijkje op de website Boxspring.nl. Wanneer je liever een persoonlijk bezoek op prijs stelt, kun je ook een bezoek doen aan de winkel . Het personeel staat ten alle tijden klaar om je te adviseren en om je meer algemene informatie bij te brengen over boxsprings.