Antieke klokken Breda gezocht!

Eigenlijk heb ik van mijn moeder maar Antieke klokken zijn nu eenmaal mijn ding. Ik vind het ook prachtig om te zien en kan er uren naar staren.

Door te zoeken op Antieke klokken Breda ben ik terecht gekomen op de website van Antiek-uurwerk.nl. Dit bedrijf maakt het mogelijk om de mooiste klokken weer te maken zodat ze weer een tijdje mee kunnen. De klok die ik namelijk in de woonkamer heb staan slaat niet meer en daar baal ik enorm van. Vindt het namelijk juist mooi als de klok zijn uur slaat en dit wilde ik dan ook maar al te graag weer terug zien te krijgen. Door op het internet te zoeken ben ik bij hun terecht gekomen en heb dan ook meteen telefonisch contact gezocht met hem. 

Snelle service!fotos-voor-jan-014-193x300

Het was dan ook absoluut geen probleem voor hun om de klok te maken en zijn hier direct mee aan de slag gegaan. Ik maakte me wel zorgen om de antieke klok aangezien deze van mijn moeder is. Wil deze klok niet verliezen namelijk, dit heb ik ook aan hun doorgegeven en als bericht gekregen dat ik me geen zorgen hoef te maken! Dankzij het feit dat ik gezocht heb onder Antieke klokken Breda ben ik bij hun terecht gekomen. Hun zorg wat verleent wordt is perfect en sindsdien stuur ik iedereen met een antieke klok naar hun toe om het te laten maken!