Aluminium schutting; garant voor een lange levensduur!

Relatief gezien is de aluminium schutting een nieuw product als het aankomt op erfafscheidingen. De aluminium schutting past ideaal in een moderne, strakke tuin. Het aluminium is afgelakt met een donkergrijze structuurlak. De aluminium schutting wordt opgebouwd uit losse platen, die (net als bij een beton schutting) tussen palen worden geschoven. Het monteren van een aluminium schutting is dus ook erg eenvoudig zelf te realiseren. De panelen zijn niet zwaar en kunnen eenvoudig erin worden geschoven. Het enige ‘tricky’ puntje is het verwerken van de aluminium palen. Schutting33 is dé aanbieder voor aluminium schuttingen. Een schutting van aluminium bestellen bij Schutting33. Ook voor hulp of informatie kun je altijd Schutting33 bereiken die je helpt bij het monteren en alle andere vragen.

Schutting33

Waarom een aluminium schutting? De aluminium schutting heeft een aantal voordelen. Als eerst is het aluminium kras vast, waterafstotend en het is onderhoudsvrij. De aluminium schutting is ook nog eens zeer licht van gewicht en daardoor ook geschikt voor een balkon af te sluiten. Een ander voordeel van aluminium schuttingen is dat het materiaal een levensduur heet van 80-90 jaar. Het is geen goedkope schutting, maar je hoeft het maar een keer in je leven aan te schaffen. Bij een aluminium schutting is het ook mogelijk om een aantal van de aluminium panelen te verwisselen met glas panelen zodat je door de schutting kunt kijken.

 

Een schutting van aluminium bestellen bij Schutting33.nl. Zij bieden de aluminium schutting aan in drie kleuren, RAL7016 (antraciet), RAL9001 (crème wit) en RAL9016 (wit). Daarnaast kun je ook kiezen voor de Verano V750 Martinique aluminium schutting bij Schutting33. Deze schuttingen zijn voorzien van kantelbare lamellen. Waar je ook voor kiest bij Schutting33, je krijgt het allemaal tegen de scherpste prijs! Twijfel niet langer, bezoek de webwinkel en kies een aluminium schutting naar keuze.