Allereerste tip: het voordeel van openslaande garagedeuren

93Als klusser kom je op veel plekken, een van de leukste dingen aan deze hobby. Je kunt overal ongestoord naar binnen kijken en zien hoe anderen het hebben aangepakt. Er is geen ander land zoals Nederland waar je alleen al zoveel bij de mensen naar binnen kunt kijken, bijna niemand heeft de gordijnen dicht, ook niet als het buiten donkerder is dan binnen. Wij Nederlanders zijn over het algemeen niet zo gauw genegeerd of geïntimideerd door dit soort dingen.

Honderduit vragen

103Ikzelf vraag ook altijd honderduit als ik ergens ben en ben altijd zeer geïnteresseerd in hoe anderen een klus hebben aangepakt bijvoorbeeld. Je onderscheidt goed kluswerk direct van slecht kluswerk – wij hebben gewoon een oog voor materiaal, afwerking en kwaliteit. Ik moet zeggen nogal onder de indruk te zijn van een bedrijf dat ik onlangs zelf in actie zag toen ik er was voor een klus. De firma Different Doors levert namelijk enorm goede openslaande garagedeuren, met kwalitatief zeer sterk en mooi materiaal en ook het plaatsen van de deuren gebeurt op professionele wijze. Ik mocht enkele foto’s schieten van de openslaande garagedeuren nadat ze geplaatst waren en ben enorm te spreken over de resultaten. Zodra ik zelf ook aan het verbouwen ga hier aan huis en met name aan de grote schuren achter het huis, zal ik zeker aan dit bedrijf en haar openslaande garagedeuren denken.

87Bij elkaar naar binnenkijken wérkt nou eenmaal, je raakt erdoor geïnspireerd en doet er goede tips en ideeën mee op. Dat is precies wat ik beoog te bewerkstelligen met dit blog. Kijken jullie een tijdje over mijn schouders mee, dan steken jullie er vanzelf wat mee op. Veel plezier ook van mijn volgende artikelen!