Wat zijn de voordelen van een draadloze lamp?

Je ziet ze steeds meer. Lampen zonder kabel die je overal kunt gebruiken. Een draadloze lamp zie je steeds vaker in allerlei toepassingen. De draadloze lampen van nu worden ook steeds beter en geven steeds langer licht. Je kunt ze krijgen in verschillende varianten. Zo zijn er lampen die opladen door de zon en als ze eenmaal opgeladen zijn een aantal uur licht geven. Daarnaast heb je lampen die op batterijen werken en lampen die je kunt opladen met een USB kabel. De lampen worden steeds slimmer en vervangen steeds vaker reguliere verlichting die elektriciteit nodig heeft. In dit artikel laten we je zien wat de voordelen zijn van draadloze verlichting en hoe je de lampen kunt gebruiken.

Geen gedoe met kabels

Met een draadloze lamp heb je nooit meer gedoe met kabels. Je hoeft geen snoeren meer weg te werken achter de plinten of kasten bijvoorbeeld. Geen lange snoeren meer waar je over struikelt of juist een snoer dat net tekort is zodat je de lamp niet neer kunt zetten waar je hem eigenlijk wilt hebben. Je kunt de lampen overal neerzetten waar je wilt. Je kunt ze met je meenemen van de woonkamer naar de slaapkamer als je dat wilt.

Draadloze lamp is duurzaam

Een draadloze lamp is duurzaam. De meeste lampen werken met LED en dat is een duurzame keuze. Met een LED lamp haal je op een simpele manier minimaal energielabel C en dat is een stuk duurzamer dan de reguliere verlichting die uit de schappen verdwijnt. LED lampen gaan lang mee en zijn energiezuinig. Met een lamp op zonne-energie maak je gebruik van het zonlicht om de lamp op te laden en heb je geen vervuilende energiebronnen nodig. Het is een verantwoorde keuze die bijdraagt aan een beter milieu.

Geen elektriciteit nodig

Met een draadloze lamp heb je overal ter wereld licht als je dat nodig hebt. Je hebt geen elektriciteit meer nodig voor lampen die werken op zonne-energie of lampen die werken op batterijen. Dat is het grote voordeel van draadloze modellen. Ze geven je de mogelijkheid om op plekken waar je normaal geen licht had, toch een lichtbron te creëren. Handig bijvoorbeeld in de tuin op plekken waar je geen elektriciteit hebt aangelegd. Zo kun je toch je tuin aanlichten. Het scheelt je ook nog eens de kosten van elektriciteit.

Altijd licht met een draadloze lamp

Met een draadloze lamp kom je nooit meer zonder licht te zitten. Als de elektriciteit uitvalt doet jouw lamp het gewoon. Met een lamp op zonne-energie kom je nooit meer in het donker te zitten als je dat niet wilt. Je kunt de lampen zelfs meenemen de bergen in of naar het strand. De nieuwste lampen geven lang licht en laden ook op bij gewoon daglicht. Dus zelfs op dagen dat de zon niet schijnt is jouw lamp het zonnetje in huis. Steeds meer mensen maken de keuze voor draadloze lampen van LampTwist omdat ze handig en energiezuinig zijn.