Wat kost een aankoopmakelaar?

Wat kost een aankoopmakelaar? Deze vraag heb ik afgelopen week aan mijzelf gesteld. Dit nadat wij een schitterende woning hadden gevonden. Echter was ik van mening dat er een flink bedrag van de koopsom af kon. De mensen die het verkopen zijn hier uiteraard niet mee eens. Begrijpelijk, echter hoeven wij de woning anders niet te hebben omdat het dan boven ons budget is.

Wij hadden al wel in de gaten dat dit huis al een geruime tijd te koop staat. Dit houdt in dat er altijd wat van de koopsom af kan toch? Doordat ik een extern bedrijf heb ingeschakeld die onze kansen nader gaat bekijken, hopen wij hier alsnog tot een overeenkomst te kunnen komen.

Contact gezocht

Door eens op het internet te zoeken naar een makelaar die mij kan helpen om de woning te kopen, kwam ik er vrij snel achter. Ik ben namelijk terecht gekomen op de website van bodemprijsaankoopmakelaar.nl. Dit bedrijf staat erg goed beschreven en heeft de juiste kennis en ervaring op dit gebied.

Afspraak gemaakt!

Tijdens onze afspraak met dit bedrijf hebben wij alles uitgelegd wat betreft ons budget en dergelijke. Gelukkig kregen wij al vrij snel te horen dat dit geen enkel probleem is en dat zij hier graag mee aan de slag gaan. Nog geen twee weken later hebben wij dan ook akkoord gekregen om onze nieuwe woning te kunnen kopen!