hot-tub-kopen

Tips voor een leuke hottub

Ik heb sinds kort een geweldige hottub in mijn tuin staan en heb nu al onwijs veel ideeën om mijn tuin een waar wellness oord te maken. De hottub zelf ziet er natuurlijk al geweldig uit met de houten look en de vele accessoires die je erbij kunt kopen, maar ik hou zelf wel van een mooi thema in mijn tuin dus ik ga jullie vertellen wat ik allemaal in mijn tuin heb gedaan om jou ook te inspireren voor die makeover die jij verdient.

Wellness en uitstraling

Zelf ben ik expres voor de houtgestookte hottub gegaan omdat ik daar zo’n echt scandinavische sauna gevoel bij krijg, alsof ik zelf in een wellness oord zit tussen de fjorden of in de bergen. Om dat gevoel ook in de look van mijn tuin te krijgen heb ik een aantal aanpassingen gemaakt. Een deel van onze schutting achter de hottub heb ik vervangen door een natuursteen muur en rondom de hottub hebben ik en mijn man hoge struiken geplaatst met naalden, niet blad, om een soort naaldbomenbos te maken voor privacy en een noorse uitstraling. Zo kunnen we ongestoord samen de hottub in!

De rest van de tuin

Direct rondom de hottub heb ik dus mijn eigen bosje gemaakt, maar wat van de rest van mijn tuin? Van mijn terras naar de hottub hebben we een stenen pad gemaakt wat als een soort slang door de tuin gaat. Ik wilde eerst grind maar dat is niet erg lekker om op te lopen met blote voeten. Rondom het pad hebben we planten en struiken staan die veel in scandinavië voorkomen om echt die uitstraling te krijgen dat je in noorwegen bent beland en niet in een nederlandse achtertuin rondloopt. Het enige wat nog mist is de sneeuw!