Logo-Schouten-Hoveniers

Super tevreden voor de tuin renovatie van Schoten Hoveniers

We zijn super tevreden voor de tuin renovatie van Schouten Hoveniers. Mijn moeder wilde de achtertuin van haar woning graag laten renoveren en daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar een goed hoveniersbedrijf bij ons in de buurt. 

Zeer veel hoveniersbedrijf in de buurt van Arnhem

Toen we op het internet op zoek gingen naar een goed hoveniersbedrijf bij ons in de buurt kregen we zeer veel zoekresultaten. nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Schouten Hoveniers ons het meeste aan. De website van dit hoveniersbedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat bedrijf er alles aan zult doen om jouw persoonlijke wensen zo goed mogelijk werkelijkheid te laten worden. Ook zijn er een aantal afbeeldingen van voorgaande projecten te vinden die ons erg aansprak. Mijn moeder besloot daarom ook om contact met het bedrijf op te nemen om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

tuinonderhoud

Een zeer mooie vernieuwde tuin 

Mijn moeder kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek hebben ze het uitgebreid gehad over de wensen van mijn moeder. Na het gesprek besloot mijn moeder om dit bedrijf in te huren voor de renovatie van haar achtertuin Het bedrijf is inmiddels klaar met de renovatie en de tuin is prachtig geworden. Daarom zijn ook allebei erg tevreden over Schoten Hoveniers.