Shoppen bij http://www.mypalmshop.nl/

Ben jij net zoals ik dol op planten? dan raad ik je aan om eens op de website van http://www.mypalmshop.nl/ te kijken. Hier vind je namelijk een ruim assortiment met onwijs leuke planten! Het leuke hiervan is toch echt het feit dat dit allemaal uit eigen kweek is, garantie in kwaliteit kan ik je alvast geven! Een schitterende palm of wellicht een buxus? Kortom, voldoende keuze en tevens ook erg aantrekkelijk in prijs!

Tips?

Normaal gesproken ben ik iemand die alles graag standaard houdt. Wat ik hiermee wil zeggen is dat ik maandelijks dezelfde planten haal en niet erover nadenk om eens een ander soort te bestellen. Nu dat mijn vriendin hier graag verandering inziet komen heb ik besloten om eens wat verder te zoeken. Persoonlijk ben ik een fan van de palm welke dit bedrijf verkoopt. Deze keer heb ik ervoor gekozen om de palm over te slaan en mij te richten op andere soorten. Of weet jij toevallig nog leuke tips welke ik kan gebruiken om mijn keuze wat makkelijker te maken?

Bestellen

Aangezien ik het nog steeds erg lastig vind om een keuze te maken, heb ik telefonisch contact gezocht met dit bedrijf. Het verhaal uitgelegd dat ik maar al te graag meer groen in huis wil maar dat ik niet wist welke plant ik het beste kon bestellen. Zij adviseerde mij om een bezoekje te brengen in de showroom zodat ik met mijn eigen ogen kon bekijken. Wellicht dat ik het hier kan vinden en anders gewoon bestellen via http://www.mypalmshop.nl/.