Sanitair online douchebak heeft alle A-merken in huis

logo_header (1)

Het nieuwe jaar is weer een aantal dagen oud. De meeste mensen hebben vele goede voornemens genomen. Een van die voornemens voor mij is dat ik mijn sanitair eens onder de loep neem. Vooral de douche, en dan met name de douchebak, is aan vervanging toe. Laatst adviseerde een vriend me om eens een kijkje te nemen op de website van Sanitair online douchebak. Vanaf het eerste moment zijn ze voor mij de eerste keuze wat betreft sanitair. Wie van jullie heeft ervaring met deze toonaangevende aanbieder op het gebied van sanitair?

Bruynzeel-_Douchebak_vierkant-211001

Dit tweetal afbeeldingen tonen mijn meest favoriete douchebakken die ik op de website van Sanitair Online aantrof. Ik verneem graag jullie mening, die ik dan ook zeer op prijs stel.

Riho-douchebak-_252_2

Ruim aanbod in sanitair

Sanitair Online biedt een ruim aanbod in sanitair artikelen, zoals natuurlijk de douchebak waar ik het hierboven over heb gehad, maar ook douchesystemen, kranen en toiletten. Verder bieden ze ook meubels, wastafels en wanden. Op de website van hun las ik ook dat ze alle A-merken in huis hebben. Zo hebben ze een assortiment met merken als Bette, Bruynzeel en Novellini. Wist je trouwens ook dat de bezorging gratis is boven een orderwaarde van 200 euro? Ze schijnen al een van de voordeligste aanbieders in sanitair te zijn. Maar bij een eventuele gratis bezorging vang je natuurlijk twee vliegen in een slag. Ik denk dat ik binnenkort eens een kijkje ga nemen in een van hun showrooms. Wist je dat ze vrijwel in iedere regio een showroom hebben? Erg handig, want zo hoef je niet ver te reizen.