OB en P

OB en P is een fijn bedrijf

Samen zat ik met mijn man in de tuin, toen ik bedacht dat er nog een stel tuinstoelen in ons schuurtje stonden. Nadat mijn man ze ging halen, hebben wij gelijk het bedrijf OB en P gebeld. De reden daarvan was dat er ongedierte in de schuur zat. Daar kwam mijn man achter toen hij de stoelen ging pakken. Doordat hij er niet direct bij kon, vielen er een paar planken om. Toen zag hij een beestje wegkruipen in een gaatje in de muur. Dat moet er vast heel vies uit hebben gezien zei ik tegen mijn man, toen hij vertelde wat hij had ontdekt in de schuur. Omdat ik niet goed wist hoe wij dit moesten aanpakken, heb ik gelijk op internet naar een bedrijf gezocht die ons hiermee konden helpen. Al snel vond ik een telefoon nummer wat ik kon bellen.

OB en P

Wij waren er net op tijd bij

Toen er een medewerker van het bedrijf OB en P langs kwam om de situatie eens te bekijken, kwam hij met een bezorgt gezicht terug. Hij zei dat wij er nog maar net op tijd bij waren. Als wij er wat later bij waren geweest, dan had het best zo kunnen zijn dat het hout niet meer te redden viel. Dat was natuurlijk best even een schok om te horen. Gelukkig kon de man de volgende dag terug komen om het beestje te bestrijden. Het was erg fijn dat hij zo snel te werk kon gaan.

OB en P