Nieuwe woning laten bouwen

Nadat we al zeker een jaar zochten naar de juiste woning of de juiste plek om een woning te gaan bouwen hebben we dan eindelijk iets gevonden. In het dorp waar wij al woonden werd een nieuwe wijk gebouwd. Hier hebben wij een hele mooie kavel weten te bemachtigen waar wij nu ons droomhuis op gaan bouwen. Met de hulp van een architect gaan wij een moderne villa laten bouwen. Samen met een grote tuin, met een prachtig uitzicht op een rustige plek hopen wij hier dan nog jaren te kunnen wonen. Ook voor onze kinderen is dit de juiste plek om op te groeien. Alleen voor dat deze verbouwing door kon gaan moesten we wel opzoek gaan naar de juiste bedrijven die ons hierin konden helpen. Zowel bij de bouw van de woning als bij het interieur en de tuin moesten we op zoek naar de juiste bedrijven. 

Plaatsen van de vloer in onze woning

In samenwerking met de architect hebben we een heel mooi plan gemaakt en kon de bouw al snel beginnen. Uiteindelijk gingen we kijken naar de volgende fase van de bouw van onze woning en dat was het uitkiezen van de vloer. Dit was de stap waar wij erg lang over hebben gedaan omdat dit niet gemakkelijk was. Wij twijfelde lang over het nemen van een gietvloer of een pvc-vloer. Nadat de schuimbeton vloer geplaatst was werd uiteindelijk als eindvloer een pvc-vloer geplaatst. Deze vloer paste uiteindelijk het beste bij onze woning en werd uiteindelijk erg snel en vakkundig geplaatst.

Behangen van onze woning

Nadat we al hele grote stappen hadden gemaakt in onze woning werd het dan echt tijd voor het interieur. Zo hebben we een bepaalde stijl aangehouden die overal in terug gaat komen. Nadat we de stijl hadden uitgekozen hebben we eerst onze hele woning laten behangen en laten schilderen. Vervolgens gingen we bijpassend interieur zoeken. Uiteindelijk is dit allemaal precies zo geworden zoals wij dit in gedachten hadden. Inmiddels kijken wij heel goed terug op de complete verbouwing en zijn alle samenwerking heel goed verlopen.