Mooie verlichting nabij Leiden te koop

Wanneer je op zoek bent naar mooie verlichting Leiden, dan moet je eens een bezoek brengen aan Trendy Lights. Hier hebben zij de meest uiteenlopende modellen aan lampen. Zo zag ik hier mooie led spotjes voorbij komen, maar ook een lamp met een retro uiterlijk. Alle modellen van het Lichtlab worden met de hand gemaakt en zijn slechts beperkt verkrijgbaar. Zo kan je ervan uitgaan dat je een uniek exemplaar in je huis hebt hangen en deze in geen andere woonkamer hangt. Inmiddels zij wij geslaagd in het zoeken van een mooie exclusieve spot.  

Veel meer mooie spullen te zien

Omdat het voor ons de eerste keer was dat wij naar verlichting nabij Leiden aan het zoeken waren wisten wij niet wat wij zagen toe wij de winkel in liepen. Er was hier zoveel meer te zien dan alleen maar Trendy Lights. Zo zag ik een zeer leuk bijzet tafeltje staan, precies waar ik al jaren naar heb gezocht en nooit gevonden. Maar ook woonaccessoires en bed- en badtextiel zij hier te koop. 

Inmiddels hebben wij onze woonkamer voorzien van al onze nieuwe aankopen, waaronder mooie nieuwe kussens op de bank en verschillende mooie beeldjes in mijn vitrinekast. Ik kan mij nu alweer verheugen op ons volgende bezoek aan de winkel van Trendy Lights.