Kozijnen Wijchen

Mooie nieuwe voordeur dankzij https://www.timmerbedrijfdevalk.nl/

Kozijnen WijchenVorig jaar is er bij ons een inbraak geweest. De inbrekers konden in ons huis helaas niks meer vinden dan een schilderij. Het was helaas wel een schilderij met een emotionele waarde dus die was onbetaalbaar. Ook lagen er nog heel veel sieraden met een grote emotionele waarde maar die hebben ze gelukkig niet weten te vinden. De inbrekers hebben wel onze voordeur kapot gemaakt. Dat was ook de reden dat ze wisten binnen te komen.

Konden kiezen uit een mooi aanbod deuren

De voordeur moest natuurlijk gerepareerd of vervangen worden. We kozen voor het laatste. We lieten de deur, omdat die toch al verouderd was, vervangen. De deur hebben we laten vervangen door https://www.timmerbedrijfdevalk.nl/. Dit bedrijf kwam op ons pad terecht door een beetje te zoeken en te vragen naar een goed bedrijf voor dit soort zaken. Bij https://www.timmerbedrijfdevalk.nl/ vertelde ze dat ze ons wel konden helpen. Ook konden we kiezen uit een mooi aanbod deuren.

Kozijnen Wijchen

Elke dag zien we onze mooie deur

De deur was na een paar dagen al geïnstalleerd. Ook hebben we er gelijk een deurbel erbij in laten zetten. Dit alles was vrij snel gedaan door de vriendelijke medewerkers van https://www.timmerbedrijfdevalk.nl/. Na een tijdje vonden we dat we de deur wel een ander kleurtje konden geven. Namelijk rood. Dit hebben we zelf gedaan. Nu de deur er al bijna weer een jaar er in zit, komen we elke dag thuis en zien we onze mooie rode deur al bij aankomst. Naast dat de deur mooi is, zit er ook een goed slot op dat ons weg moet houden van inbrekers. We bedanken https://www.timmerbedrijfdevalk.nl/ voor het plaatsen en de kwaliteit van de deur. We hebben tot nog toe geen inbraken gehad.