Loodgieter Tilburg

Loodgieter uit Tilburg inschakelen

De laatste tijd komt er soms wat bruin water naar boven uit het douche putje en daardoor stinkt de badkamer. Mijn vrouw en ik wilden dat graag opgelost hebben en daarom hebben wij de loodgieter uit Tilburg ingeschakeld om ons te hulpen hiermee. Toen ik telefonisch contact op nam, kreeg ik een vriendelijke vrouw aan de lijn. Aan haar legde ik het probleem uit en vroeg wanneer de eerst volgende mogelijkheid was voor een afspraak. Zij zei dat er morgen direct iemand langs kon komen in de na middag. Toevallig was ik dan thuis van werk, want die dag werkte ik altijd maar een halve dienst. De volgende dag ging om stipt vier uur de bel. Toen ik open deed stond er een vriendelijke jonge man voor de deur. Samen met hem liep ik naar de badkamer om het probleem te laten zien.

Loodgieter Tilburg

Vriendelijk personeel

De jonge loodgieter uit Tilburg zei dat hij dit probleem voor mij wel kon oplossen. Nadat ik hem de weg naar de kelder had gewezen, liet ik hem met rust zodat hij aan het werk kon gaan. Een tijd later kwam de jongen naar de woonkamer en vertelde dat hij het probleem had opgelost. Het bleek dat er een verstopping in een van de waterleidingen wat waardoor het water niet goed weg kon. Zo bleef er steeds een beetje oud water naar boven komen. Toen ik nog even met hem bleef praten vertelde hij dat dit zijn eerste week was en dat hij het heel erg leuk werk vond.

Loodgieter Tilburg