Surprose

Laat jouw rozen bezorgen van het internet

Met behulp van moderne technieken kun jij tegenwoordig heel eenvoudig jouw rozen bezorgen bij iemand of gewoon bij jou thuis. Door deze nieuwe technieken blijven de rozen ook tijdens het transport mooi en vers. Ideaal dus als cadeau voor verjaardagen, Valentijnsdag of andere speciale dagen. Het is belangrijk om goed te kijken naar de boodschap die jij wilt overbrengen wanneer jij rozen laat bezorgen. Zo staan rode rozen natuurlijk voor de onvoorwaardelijke liefde, maar staan gele rozen juist weer voor energie en vrolijkheid. Gele rozen zijn dan ook perfect om bijvoorbeeld iemand beterschap te wensen.

Laat jouw rozen bezorgen bij jouw bedrijf

Ook voor het zakelijke gebruik laat jij heel eenvoudig jouw rozen bezorgen bij het bedrijf. Bestel bijvoorbeeld een boeket bij de verjaardag van een medewerker of bij een jubileum. Hier kun je de kleur kiezen die in de huisstijl van jouw bedrijf zit. Met dit herkenbare cadeau laat jij zien dat je aan hen denkt en diegene ook waardeert. Je kunt ook eenvoudig het kantoor opfleuren door een paar boeketten rozen neer te zetten. Zo maak je niet alleen de werkplek van jouw personeel mooier, maar verbeter je ook de eerste indruk van (potentiële) klanten die op jouw kantoor komen.

Rozen bezorgen en de verzorging

Nadat jij rozen hebt laten bezorgen, wil jij er natuurlijk ook optimaal van genieten. Dit doe je door de volgende handige verzorgingstips op te volgen. Haal de rozen uit de geschenkverpakking en maak een vaas van de juiste grootte goed schoon. Hierdoor blijft het water schoon en zullen de rozen minder snel verwelken. Voeg vervolgens vers water toe aan de vaas en doe hier ook rozenvoeding in. Met behulp hiervan blijven de rozen ook langer mooi. Vul het water regelmatig bij wanneer er niet veel meer in de vaas zit. Ververs het water en de rozenvoeding na een week voor het optimale resultaat.