vakantiehuis kopen in Spanje

Een huis kopen in Spanje doe je met PuurSpanje!

vakantiehuis kopen in SpanjeVeel mensen laten zich tegenhouden van een huis kopen in Spanje, bijvoorbeeld omdat alle onderhandelingen in het Spaans plaatsvinden, of omdat het te veel geregel en gedoe is. Zo liet ik me eerst ook tegenhouden. Ik wilde heel graag een huisje of appartementje aan de kust van de Middellandse zee in Spanje, maar nam er de tijd en moeite niet voor om de ‘obstakels’ te overbruggen… tot ik PuurSpanje ontdekte.

Deze handige site helpt je als een soort makelaar, maar is ook gelijk je hulpmiddel voor alle overige vragen en problemen die je hebt. Het bedrijf is Nederlands/Belgisch, en dus is de taalbarrière ook verdwenen! PuurSpanje is juist “de tussenschakel” tussen Nederlands en Spaans! De site biedt naast honderden huizen die je kunt kopen (Huis Spanje te koop) ook andere dingen aan, zoals informatie over verschillende woonomgevingen, alles wat komt kijken bij een huis kopen in het buitenland, huizenbeurzen en nog veel meer! Mijn ervaring met de site is goed, het huis wat ik inmiddels heb gekocht heb ik ook gevonden op de site. De site biedt huizen aan vanaf 155.000 euro. Zo kwam ik dus ook aan mijn goede deal! Na de geweldige hulp met het bieden, onderhandelen en contact houden met de vorige eigenaren, heeft PuurSpanje mij ook nog eens geholpen met de notaris, registratie en bankgarantie! Wat ik vooral fijn vond aan het bedrijf is dat het ook echt ervaring heeft met Spanje en diens huizenmarkt, ik wilde graag meer te weten komen over een bepaalde woonwijk, en kreeg daarom iemand te spreken die daar gewoond heeft.

Google op “Huis Spanje te koop” en PuurSpanje staat bovenaan om je te helpen!

vakantiehuis kopen in Spanje