Logo-MDG-Solar

Het beste zonnepanelen pakket vind je bij MDG Solar

Zonnepanelen zijn handige, voordelig en natuurlijk niet te vergeten, super goed voor het milieu. Hierom is het een echte aanrader om een zonnepanelen pakket aan te schaffen en zo je eigen energie op te wekken. Met zonnepanelen maak je niet alleen de wereld een stukje beter, maar ook de inhoud van je portemonnee. Hierdoor kun je je geld uitgeven aan andere dingen zoals op vakantie gaan, of jezelf een keer lekker trakteren op een uit etentje.

Zonnepanelen-pakketten

Installatie en kosten

Het laten installeren van zonnepanelen kan aardig prijzig zijn bij sommige bedrijven, daarom kunt u er ook voor kiezen om dit zelf te doen. Als je dat alles zelf wilt doen moet je alleen wel de beschikking hebben over een paar handige gereedschappen. Een boormachine is sowieso een must have, ook is het nodig om te weten hoe je dakpannen van je dak moet halen en ze terug kunnen leggen, ook moet je absoluut geen 2 linkerhanden hebben. Maar het belangrijkste van allemaal is natuurlijk het “niet van het dak af vallen.” Als dit dat allemaal toch wel moeilijk klinkt, wat volkomen normaal is, heeft MDG Solar voordelige installatiepakketten. Vanaf slechts € 2.830,- is het al mogelijk om een paar zonnepanelen te laten installeren.

WebwinkelKeur

Een webwinkel kun je nooit zomaar vertrouwen, daarom is het handig als het een keurmerk heeft. De webwinkel van MDG Solar is gekeurd door het keurmerk WebwinkelKeur. Dit keurmerk houdt in dat het bedrijf een veilig en vertrouwde webwinkel heeft en zo kunnen de klanten zoals jij veilig en vertrouwd inkopen doen.