bank

Eindelijk een nieuw bankstel

Al een aantal maanden wilde ik heel graag een nieuw bankstel. Ik dacht altijd dat sofa’s erg duur waren en daarom heb ik de aankoop telkens maar uitgesteld. Nu sinds de laatste weken is onze huidige sofa compleet door gezakt. Het is niet eens meer prettig om erop te zitten! Als er nieuwe mensen in mijn huis komen schaam ik mij er zelfs een beetje voor. Daarom ben ik online gaan zoeken naar betaalbare sofa’s en zodoende kwam ik bij Wortman uit. Zij hebben bijzonder veel keuze, waardoor ik al snel een oogje had op een specifiek bankstel dat erg goed in onze woonkamer zou staan. Ik ging in overleg met mijn man en daarna hebben wij contact gelegd met Wortman. De kosten van de bank die wij wilden vielen behoorlijk mee! Het was bijna jammer dat wij dit niet eerder hebben gedaan. Sofa’s kunnen dus wel degelijk erg betaalbaar zijn.

 

bank

Snel geleverd

Dit bedrijf doet erg veel voor zijn klanten en dat hebben wij ook wel gemerkt. Toen wij eenmaal de keuze voor het bankstel hadden vastgelegd en die voor ons werd gereserveerd, kregen wij direct andere aanbiedingen. Momenteel hadden wij niets nodig, maar het is altijd goed om te weten voor de toekomst! De sofa zou bij ons thuis geleverd worden en dat werd de volgende dag al gedaan! Nog nooit hebben wij zo snel een levering ontvangen. Ideaal! Wij zijn erg te spreken over dit merk en de service en genieten met volle teugen nu van onze nieuwe sofa!

 

bank