Een mini weegschaaltje gebruiken voor de verkoop

logoIk ben een kweker in hart en nieren, het blijft voor mij een plezier om te mogen doen. Nu ik merk dat mijn kruiden sneller groeit als dat wij het eten wil ik het graag verkopen. Me behulp van een mini weegschaaltje kan ik het netjes afwegen zodat er onderling geen ruzie kan komen. Met behulp van dit weegschaaltje kan ik nauwkeurig meten en weet ik zeker dat er geen problemen kunnen komen. Door dat ik het verkopen wil moet ik natuurlijk wel rekening houden dat er een maximum houdbaarheid aan vast zit zodra ik het knip. Dit overleg ik ook netjes met de kopers en zijn op de hoogte dat hun het zo snel mogelijk moeten gebruiken.

Extra zakcentje verdienen.images (1) images

Mijn vrienden hadden het niet verwacht dat ik met een mini weegschaaltje wat extra geld mee kan verdienen. Toch is het geen maandelijkse verdienste maar ik weet wel zeker dat ik geen kruiden hoef weg te gooien. Mensen uit de verre omgeving komen bij mij de kruiden kopen aangezien ik ze voor een voordelige prijs aanschaf. Een plezier om te doen en zo help ik een ander ermee.

Dagelijks krijg ik enthousiaste reacties te horen van mensen in mijn omgeving dat de kruiden veel beter smaken, goed van kleur blijven en vooral voordelig zijn. Dit geeft mij wel een motivatie om door te gaan natuurlijk!