Een luxe badkamer uitstraling maar toch betaalbaar?

Wil jij een luxueuze badkamer maar niet al te veel uitgeven? Baden Solid Surface voordelig online bij Sanitair33.nl. Sanitair33 werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardig solid surface. De prijzen zijn zo betaalbaar dat het wordt aangeboden in dezelfde prijsrange als de kunststoffen vrijstaande baden van sommige andere aanbieder. Eerst zien, dan geloven? Dat is te begrijpen! Bezoek snel de webwinkel waar ze een aantal baden van solid surface hebben tentoongesteld die je kunt bekijken. In het echt zie je de kwaliteit met je eigen ogen. Het zal liefde op eerste gezicht zijn omdat de baden zo prachtig zijn dat je niets anders meer wilt in jouw badkamer!

Sanitair33

Solid Surface is thermisch hervormbaar, daarom is het zo dat je solid surface sanitair in de fraaiste ontwerpen zult vinden. Ben je een beetje handig? Dan kun je het solid surface zelf vervormen. Daarnaast is Solid surface erg hygiënisch, voedselresten trekken er niet in. Raakt Solid Surface beschadigd? Dan is het eenvoudig te repareren.  Solid Surface is 100% homogeen. Wil jij solid surface ergens anders dan in de badkamer toepassen? Dan is dat ook mogelijk. Zo kun je kiezen voor een solid surface eettafel of een solid surface bureau. Met solid surface zijn er allerlei creaties te maken!

 

De naam solid surface is bedacht vanwege het materiaal en betekent ook letterlijk ‘solide oppervlakte’ in het Nederlands. Solid Surface heeft geen poriën en is daarom erg hygiënisch. Dankzij de laatste eigenschap vindt je het materiaal ook veel op kantoren als werkbalies. Solid surface is bestendig tegen vocht, hitte en koud, maar let wel op dat een gloeiende hete pan inbranden zou veroorzaken. Twijfel je of solid surface geschikt is voor jou? Wij raden het aan om het eerst in het echt bekijken. Ga naar showrooms en je zult meteen overtuigd raken van de kwaliteit van solid surface.