De Structural Bolting Bouten verbinden jouw onderdelen

Het verbinden van verschillende onderdelen tijdens een klus kan al een uitdaging zijn. Laat staan als je niet de juiste materialen in huis hebt om dit naar behoren uit te kunnen voeren. Met de Structural Bolting Bouten van Bevestigingsexpert.nl haal je echter wel altijd de juiste materialen in huis om de klus uit te kunnen voeren. Deze bouten zijn namelijk zowel voor het verbinden als het bevestigen van onderdelen geschikt, waarbij je altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit. 

Structural Bolting Bouten: Geleverd met een keurmerk

De Structural Bolting Bouten zijn gekeurd en voorzien van een keurmerk. Dit CE-keurmerk is verplicht om te hebben bij staalconstructiedelen met lastdragende eigenschappen, waardoor je ervan uit kunt gaan dat de materialen altijd hun ding doen. Als je deze bouten aanschaft, weet je zeker dat je de onderdelen goed met elkaar verbonden hebt. Het goede hieraan is ook dat de bouten aan de EN 1090 norm en de Verorderning Bouwproducten EU 305/2011 voldoet. Je zult daarom nooit verkeerde materialen aanschaffen als je via de website jouw producten koopt. 

Bij de Structural Bolting Bouten heb je altijd de keuze uit twee verschillende bewerkingen: verzinkt en thermisch verzinkt. Het is afhankelijk van jouw klus welke je nodig hebt, waardoor het altijd goed is om de keuzehulp te raadplegen. Deze keuzehulp kan jou namelijk precies aantonen wat de beste bouten zijn voor jouw klus, waardoor je geen verkeerde aankopen meer doet. Let hierbij wel goed op dat er verschillende formaten te verkrijgen zijn, die ook allemaal in andere aantallen komen. Door hier behoedzaam voor te zijn bestel je nooit te weinig.