puck keysafe

De Puck Keysafe

De Puck Keysafe is speciaal ontwikkeld voor jouw huis en veiligheid. De Puck is het enige sleutelkluisje met een SKG 2 sterren politiekeurmerk. Het komt namelijk steeds vaker voor de inbrekers sleutelkluisjes gebruiken om bij u in te breken. Ze slaan dan simpelweg het sleutelkluisje wat buiten aan de muur hangt in compleetheid van de muur en breken deze daarna open. Bij de Puck Keysafe is het ten eerste al lastig om het kluisje van de muur te krijgen door het meegeleverde bevestigingsmateriaal. Maar als dit al lukt is daarna onmogelijk om het sleutelkluisje snel open te krijgen.

puck keysafe

Puck Keysafe kenmerken

Het eerste handige snufje van de Puck is de code-verdwijn-techniek. Wanneer je door te draaien je code hebt ingevoerd zal deze na de tijd automatisch op 0000 terug springen. Het is dus wel handig om een code te verzinnen anders dan 0000. Dit is geen probleem aangezien er 10.000 unieke codecombinaties gemaakt kunnen worden.

Het Duitse ontwerp van de Puck Keysafe maakt dit sleutelkluisje te sterk voor inbrekers. Hoe harder je probeert de Puck open te breken hoe moeilijker hij te openen is. Wanneer er veel kracht op de Puck Keysafe uitgeoefend wordt blokkeert het mechanisme waardoor het slot niet meer open te draaien is.

Een Puck Keysafe is zowel handig voor particulier gebruik als voor zakelijk gebruik. Bij particulier gebruik van de Puck bedoelen we gewoon bij u thuis, om sleutels veilig klaar te leggen voor je kinderen. Daarnaast is de Puck Keysafe erg handig voor zakelijk gebruik, denk aan woningverhuur of voor de (thuis)zorg!