De perfecte wc vindt u bij de Toiletmarkt

Wanneer u op zoek bent naar een prachtige wc die geheel aansluit op al uw wensen die een wc moet hebben dan bent u bij de Toiletmarkt aan het juiste adres!

Wat is een wc?

De afkorting wc komt van de benaming watercloset af. Dit betekent in het Nederlands waterkast. Hiermee wordt de bak achter de wc bedoeld waar het water wordt opgeslagen en wanneer u doortrekt, het water vrijkomt. Tegenwoordig wordt het woord wc in het algemeen gebruikt. Ook wordt er vaker toilet, toiletpot en wc pot genoemd.

Tegenwoordig ziet u steeds minder een traditionele toilet waarbij u een bak achter de wc ziet. U zult steeds vaker een wandcloset zien. Dit is een wc die aan een muur wordt bevestigd. Hierdoor heeft het toilet geen onderstuk meer die de grond ingaat.

Waarom een wc kopen bij de toiletmarkt?

Wanneer u besluit om een toilet te kopen bij de toiletmarkt, heeft een zeer ruime keuze. Zo hebben ze verschillende type toiletten maar zijn ze ook van verschillende materialen gemaakt. Daarnaast heeft u een keuze uit verschillende merken en ook verschilt de kwaliteit en garantie hierin. Komt u er via de webshop niet helemaal uit? Dan kunt u ook altijd langs gaan in de showroom en hier uw toilet uitzoeken.  

Een wc kiezen kan een erg lastige keuze zijn door het ruime assortiment. Schakel bij twijfel, vragen of extra informatie een van de experts in van de Toiletmarkt. Zij helpen u graag verder!